Masterclass Merkidentiteit

Graag nodigen wij u uit deel te nemen aan de masterclass Merkidentiteit op  9 oktober, 6 en 27 november 2014, 10.00 - 13.00 uur, locatie volgt.

Tijdens het congres De essentie van retail afgelopen juni hebben bibliotheken aangegeven zeer geïnteresseerd te zijn om samen aan de slag te gaan met de verbetering van hun campagnes ten behoeve van een sterkere positionering. Dit speelt in op het 5e strategische thema Merkidentiteit, naar een steviger positionering.

Voor alle bibliotheken bieden wij het eerste dagdeel van de masterclass GRATIS aan. Na deze eerste sessie kunt u zelf kiezen om de betaalde vervolgsessies ook te volgen.

Het idee is om met een groep bibliotheken (zowel formule bibliotheken als andere geïnteresseerde bibliotheken) op dezelfde excellente wijze een campagne aan te pakken. Met als doel meer leden en meer effect in de vestigingen. In deze presentatie leest u meer over onze plannen. We zullen nauw samen werken met de CPNB, het campagneteam en de marketingcommissie. Op 9 oktober, 6 en 27 november organiseren wij drie bijeenkomsten van 10.00-13.00 uur waarin we deze samenwerking aan de excellente campagne met de bibliotheken gaan vormgeven.

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan deze masterclass. In tegenstelling tot de eerste Masterclasses in het voor jaar zijn er per deelnemende bibliotheek kosten verbonden, te weten € 1.000,- per Bibliotheek, deze bijdrage is bestemd voor organisatie, borging en delen van de opgedane inzichten en resultaten.

Aanmelden

Er zijn al bibliotheken die zich hebben aangemeld. Laat u ons weten of u ook interesse hebt om mee te doen en meld je aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 832 241 03.

Uw begeleiders

Hanneke Kunst management consultant, marketing, management en advies

Hanneke Kunst stond aan de wieg van het retailconcept voor bibliotheken. Ze kent als geen ander de kracht van retail en blijft bibliotheken inspireren en motiveren zich verder te ontwikkelen. Ze begeleidt momenteel bibliotheken en ook de NS bij verbeteringen in de service met behulp van de methodiek De Reis van de Klant.

Marion Berendsen formulemanager Retailbureau
Marion al verschillende jaren actief in de bibliotheekbranche waar zij in projecten en functies inzicht geeft tot het formule denken en handelen waaronder ook de landelijke bibliotheekformule. beheer, monitoring en benchmark.

Retail is haar passie en achtergrond. Zij heeft altijd gewerkt op het vlak van ‘daar  waar de klant het bedrijf ontmoet’  op gebied van marketing, verkoop  en HR binnen een breed scala van retailbedrijven als Super de Boer, Kijkshop, D-reizen, Didi-fashion en Elizen mode.

Op dit moment in de rol van  formulemanager waar zij verantwoordelijk is voor  initiatief nemen en vormgeven van de doorontwikkeling en nieuwe functies van de bibliotheek binnen de formule. Daarnaast is het Retailbureau ook verantwoordelijk voor beheer, monitoring en kwaliteit van de formule.

De wereld om ons heen verandert, en de formule verandert mee.