Aanmelden nieuwe thema's voor Jaarkalender 2017

EenFrissestartVanaf 29 september kunnen Bibliotheken opnieuw thema’s aandragen voor de Jaarkalender 2017. Het betreft dit jaar een volledig nieuwe kalender mét leuke en efficiënte veranderingen in vormgeving.

Uit alle inzendingen worden de meest aansprekende en originele thema’s geselecteerd. Dit jaar dagen we deelnemers uit om ook thema’s aan te dragen die de overige functies van de Bibliotheek benadrukken. Uiteraard is het van belang dat deze te koppelen zijn aan de collectie.

4. BB vrienschap en gelukDe uitbreiding Jaarkalender wordt zowel in Blackbox als Whitebox opgemaakt in mooi vormgegeven postermateriaal en voorzien van zoeksuggesties. Tot 5 november kunnen Bibliotheken onderwerpen aandragen.

Klik hier voor het formulier.

Net zoals vorig jaar zal Biblionet het drukwerk verzorgen. De voorinschrijving voor de bestelling van de Jaarkalender 2017 start binnenkort. Meer informatie hierover volgt.