Update Jaarkalender Displayen is uit!

Voor 2016 biedt Rijnbrink een uitbreiding op de Displaykalender aan! Deze editie kan als aanvulling gebruikt worden aanvullend op de Jaarkalender 2014 en 2015 en bestaat uit 25 nieuwe thema’s. De thema's zijn tot stand gekomen dankzij het actief meedenken van Bibliotheekmedewerkers. Meer dan 75 inzendingen kwamen binnen op onze oproep om mee te denken en onderwerpen aan te leveren. Bedankt voor jullie input!

Jaarkalender2016 aanbod

Het pakket is te bestellen voor Whitebox en Blackbox Bibliotheken  via de website van Biblionet. Heb je voor 11 december je bestelling geplaatst? Dan wordt de kalender gegarandeerd medio januari uitgeleverd. Deze keer is er geen onderscheid gemaakt tussen een dorps- of stadsvariant. De thema's passen (bijna) elke Bibliotheek.

Vanaf januari  zijn op onze website ook de bijbehorende tips en zoeksuggesties te vinden. De A3 formaat posters zijn tweezijdig bedrukt, op luxe 250 grams silk mc papier, zoals jullie gewend zijn. De kalender kost €89,- . Abonnementhouders retail ontvangen korting op de aanschaf van de kalender:

Voor basis- abonnementhouders: €75,-
Voor plus- abonnementhouders: €69,-

Nog meer  nieuws: Binnenkort komt het instore communicatiepakket Whitebox opnieuw beschikbaar én krijgt een nieuwe aanvulling. Dit totaalpakket bevat opvallende communicatie uitingen waarmee u uw klant informeert over al het moois wat u als Bibliotheek te bieden heeft. Het pakket is al eerder ontwikkeld maar was langere tijd niet meer leverbaar. Binnenkort volgt meer informatie!