Waar gaat uw Bibliotheek mee bezig in 2016?

De Bibliotheekformule is benieuwd waar jullie mee bezig gaan in 2016. Dus laat het ons weten op biebtobieb of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hebben in ieder geval een aantal dingen op het verlanglijstje staan:
  • In 2016 gaan wij een training organiseren voor teamleiders front-office die graag hun kennis opgefrist willen hebben rondom het werken met retailprincipes. Ook voor nieuwe medewerkers een goed moment om aan te haken.Wij horen graag welke bibliotheken interesse hebben. Mail bij interesse naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp interesse opfristraining en mogelijk aantal deelnemers.
  • Hoe creĆ«er je goede werk- en studieplekken in de Bibliotheek? Welke faciliteiten heb je daarvoor nodig en hoe zorg je dat het ook daadwerkelijk gebruikt wordt?
  • Fysieke Bibliotheek versus digitale Bibliotheek. Hoe kunnen deze elkaar versterken? En dan met name gericht op meer aandacht voor de digitale collectie (niet alleen e-books maar ook jullie eigen digitale collectie) in de fysieke Bibliotheek.
  • Doorontwikkeling instore communicatie (waaronder een volledig nieuwe Jaarkalender)

Kortom, 2016 belooft weer een mooi jaar te worden!

U heeft onvoldoende rechten om opmerkingen te plaatsen