Bibliotheken Brummen en Twello gerestyled

De maand mei stond bij Bibliotheekstichting Brummen-Voorst in het teken van heropeningen. Zowel de vestiging in Brummen als de vestiging in Twello hebben de afgelopen maanden een restyling ondergaan. De vernieuwde indeling en de frisse uitstraling doen bezoekers verrassen: ‘Mooi om te zien wat een Bibliotheek allemaal te bieden heeft.’
4.Taalpunt
De heropening van beide vestigingen (vrijdag 20 mei Brummen en dinsdag 31 mei Twello) trok veel vaste bezoekers, maar ook nieuwe bezoekers wisten de weg naar de vernieuwde Bibliotheken te vinden.

Naast de frisse uitstraling en vernieuwde indeling volgens het Whitebox conept, hebben de Bibliotheken nu ook ruimte voor onder andere trainingen, cursussen en lezingen. ‘Mooi om te zien wat een Bibliotheek allemaal te bieden heeft’, aldus één van de enthousiaste bezoekers.

Net als Brummen en Twello zal ook Bibliotheek Eerbeek van dezelfde Bibliotheekstichting nog dit jaar een restyling ondergaan.

De uitvoerende partijen, betrokken bij de herinrichting van de Bibliotheken zijn OdV, Biebsystemen en Rijnbrink.

11.Medialab