Whitebox onder de loep

Het afgelopen half jaar hebben verschillende Bibliotheken een restyling ondergaan volgens het Whitebox concept. Kijkend naar de resultaten heeft Jos de Vries (The Retailcompany) op dinsdag 5 juli enkele van deze nieuw ingerichte Bibliotheken bezocht.

Wat gaat er goed? Wat kan er (nog) beter? Vragen die het bureau, dat het concept heeft ontwikkeld, stelde aan de betreffende Bibliotheken en Rijnbrink. Ook het werk van de verschillende leveranciers is bekeken en wordt waar nodig onder de loep genomen.

De toegepaste retailprincipes vanuit de Bibliotheekformule zorgen ervoor dat de klant de Bibliotheek blijft ervaren als verfrissend en up-to-date. Daarom is het belangrijk om kritisch te (blijven) kijken naar uitvoering en concept. Geleerde lessen worden waar nodig dan ook meegenomen in het concept.

Deze keer is een bezoek gebracht aan de Bibliotheken in Nijkerk, Zeewolde, Kampen en Brummen en Twello.
logoJosDeVries