Themadagen 2016: Omdenken it is!

De uitnodigingen zijn verstuurd en de eerste aanmeldingen zijn binnen: de themadagen 2016 zijn een feit! Heb jij je al aangemeld? Doe op donderdag 6 oktober mee aan de workshop Omdenken en/of kom op woensdag 9 november meepraten over de ‘nieuwe Bibliotheek’.

Ook dit jaar organiseert Rijnbrink namens de Bibliotheekformule weer twee themadagen. Omdenken staat centraal in het programma dat speciaal is opgezet voor operationeel – en front-office managers. De themadagen maken onderdeel uit van de retailabonnementen, die formulebibliotheken hebben afgesloten met Rijnbrink. Deelname voor deze Bibliotheken is gratis!

Omdenken
Hoe maak je van een probleem een nieuwe mogelijkheid? Dat leer je tijdens dag 1 met de workshop die wordt gegeven door hét welbekende Omdenken! Want zelfs voor Bibliotheken die werken met een winkelconcept ligt de ‘Ja, maar’ op de loer en dat kan resulteren in ‘vastdenken’. Dus: omdenken it is! Ook binnen de Bibliotheekformule.

Datum: Donderdag 6 oktober

Tijd: 11.00 – 16.30u

Locatie: Rozet te Arnhem (hét middelpunt voor cultuur, kennis en educatie)

Samen aan de slag!
Met een frisse blik gaan we tijdens dag 2 met elkaar in gesprek. Met de ‘nieuwe Bibliotheek’ willen we iedereen bereiken. Maar hoe doen we dat? Kan bijvoorbeeld omdenken daarin een rol spelen? Is omdenken überhaupt mogelijk binnen de formule? Genoeg om samen te bespreken.

Datum: Woensdag 9 november

Tijd: 11.00 – 16.30u

Locatie: Kennismakerij in Spoorzone te Tilburg (de Bibliotheek Nieuwe Stijl, waarin we uiteraard een kijkje nemen)

Aanmelden
Om maximaal te kunnen profiteren van de omdenktechniek is het wenselijk om deel te nemen aan beide dagen. De programma’s zijn echter zo ingericht, dat je de themadagen ook afzonderlijk van elkaar kunt bezoeken.

Klik hier voor meer informatie en meld je aan!

omdenken