Meld je aan voor de 2e themadag: instore communicatie

Graag nodigen wij je uit voor de tweede themadag waarin instore communicatie centraal staat! De tweede themadag vindt plaats op 21 november in Stadkamer Zwolle. En daar kan jij gratis bij zijn! (t.w.v. €250,-)

stadkamer

Bibliotheekconcept 3.0
In de ochtend praat Marjolein Pruim de aanwezigen bij over de nieuwe ontwikkelingen. Er wordt onder andere ingezoomd op de Bibliotheek Appingedam. Deze Bibliotheek opende onlangs haar deuren en is de eerste Bibliotheek in Nederland volgens Bibliotheekconcept 3.0.

Workshop instore communicatie
De middag staat geheel in het teken van de workshop instore communicatie, gegeven door Heleen Aalpol. Zij is docent bij GO opleidingen en heeft veel ervaring in instore communicatie en de bibliotheekbranche. Ze is onder andere werkzaam geweest in 'de nieuwe Bibliotheek' (Almere) en Bibliotheek Haarlemmermeer. Ook gaf ze eerder tal van retail-cursussen voor openbare Bibliotheken. Tijdens deze workshop raken deelnemers bekend met de basis rondom instore communicatie. Er worden tips over quick wins gegeven voor een eerste aanzet tot werken met een professioneel instore communicatiebeleid. Daarnaast geeft de workshop ook praktische tips over het presenteren van activiteiten.

LOCATIE
Stadkamer, Zeven Alleetjes 1a in Zwolle

10.30u Inloop en ontvangst
11.00u Start ochtendprogramma
12.30u Lunch
13.00u Start middagprogramma
16.30u Afsluiting dagprogramma

GRATIS PLEK VOOR LEDEN VAN DE FORMULE
Voor leden van de Bibliotheekformule met een basisabonnement is deelname voor 1 persoon gratis. Voor leden met een Plusabonnement is deelname gratis voor maximaal 2 personen.

Aanmelding
Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vergeet niet je naam, functie, e-mailadres en Bibliotheekorganisatie te vermelden.De aanmeldtermijn sluit op 17 november 2017 Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij:
Janneke Bloemheuvel
M: 06 12 84 58 08