Wat wil onze klant in 2020?

logo SOTFInspiratiesessie voor de Bibliotheek van de toekomst
29 oktober 2015, Den Haag

Waar heeft de consument in 2020 nu eigenlijk nog een fysieke winkel voor nodig? En hoe kan deze fysieke wereld verbonden worden met de digitale wereld?

Samen gaan wij op zoek naar het antwoord op deze vragen tijdens de themabijeenkomst op 29 oktober 2015. Dit keer op een bijzondere plek, namelijk  in de Store of the Future in Den Haag.
The Store of the Future is het kleinste innovatieve warenhuis waar we een blik op de toekomst werpen. Wij nemen een kijkje in de fysieke winkelomgeving van de toekomst en hoe technologie het winkelen makkelijker en leuker kan maken!  Samen gaan wij vervolgens aan de slag met wat dit voor de Bibliotheek kan betekenen.

Meld u snel aan! VOL=VOL

Aanmelden voor deze themabijeenkomst kan tot 23 oktober door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv naam, functie en Bibliotheek. Voor abonnementshouders retail is deze themabijeenkomst gratis. Voor niet-abonnementhouders zijn de kosten €249,- per persoon.