Bibliotheek Valkenburg open in het Dorpshuis

Woensdagmorgen 9 september is aan de Kerkweg in Valkenburg een nieuwe Bibliotheekvestiging geopend. Een frisse moderne Bibliotheek in het Dorpshuis, een plek waar niet alleen boeken worden geleend maar ook een belangrijke ontmoetingsplek. Behalve een kleurige, moderne inrichting biedt de Bibliotheek Valkenburg een actuele collectie voor jong en oud, een gezellige tijdschriftentafel en internetfaciliteiten.

Bibliotheekdirecteur Jan Klerk:  “We zien er naar uit oud en nieuwe klanten te ontvangen in deze moderne Bibliotheek in het Dorpshuis Valkenburg. De Bibliotheek heeft de Valkenburgers veel te bieden".

Ruime openingstijden

Bibliotheek Valkenburg heeft ruime openingstijden, dagelijks van 9.00 tot 21.00 en op zaterdag van 9.00 tot 18.00. Elke middag is er een bibliotheekmedewerker aanwezig. In de eerste week na de opening van de Bibliotheek zijn er extra medewerkers ingezet om de bezoekers te ontvangen en uitleg te geven over de zelf-service apparatuur. Zodat bezoekers zich ook tijdens de onbemande uren kunnen redden.

Openingsactie

Bij een nieuwe Bibliotheek hoort een aantrekkelijke actie! Wie nog geen lid is van de Bibliotheek van Katwijk kan tot 31 oktober lid worden met 35% korting. Een jaarabonnement voor slechts €25,-! Dit is de ideale gelegenheid om de eerste stappen in het dorpshuis te combineren met een lidmaatschap van de Bibliotheek.