Kijken door de ogen van de klant

Benieuwd hoe klanten een bezoek aan jouw vestiging ervaren? Krijg bezoek van een mystery guest! Met de uitgangspunten van de Bibliotheekformule in ons achterhoofd brengen wij een (onaangekondigd) bezoek aan jouw Bibliotheek.

naamloos1Hoe ervaren klanten de ontvangst bij binnenkomst? Zijn de producten en diensten gemakkelijk te vinden? Wordt de klant goed geholpen door de medewerkers? Aan de hand van een intake gesprek bepalen wij samen met jou wat je precies wilt onderzoeken binnen jouw Bibliotheek. De mystery guest brengt vervolgens, op een onverwachts moment, een bezoek aan jouw Bibliotheek en/of website en social media. Deze ervaringen worden daarna in een persoonlijk gesprek besproken.

Interesse of graag meer informatie ontvangen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geen lid van de Bibliotheekformule, maar wel een mystery guest ontvangen? Ook dan kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.