Up-to-date door training Leidinggeven

‘Goed om alle ins & outs te horen en ervaringen te delen.’ Marian Camphuis is één van de deelnemers aan de training Leidinggeven in een Formule Bibliotheek, die donderdag 26 mei is afgerond. De teamleider van Bibliotheek Brummen-Voorst is door de training naar eigen zeggen weer up-to-date over retailprincipes en inzicht in de Bibliotheekformule.

Net als acht andere teamleiders, vestigingsmanagers en frontoffice-managers heeft Marian deelgenomen aan de ervaringsgerichte training van drie dagdelen. Aan de hand van theorie en voorbeelden uit de praktijk maken medewerkers (opnieuw) kennis met de formule en retailpricipes binnen de bibliotheeksector.

Resultaatgericht werken
“Wij zijn net overgaan op de Bibliotheekformule en ik kom zelf niet uit de bibliotheeksector. Goed dus om alle ins & outs te horen en ervaringen te delen”, aldus Marian: “Door de training heb ik vooral geleerd hoe ik kennis en resultaatgericht werken kan overbrengen op mijn medewerkers.”IMG 1976

Net als Marian weten hoe je kunt sturen op resultaatgericht werken bij jouw medewerkers? En daarnaast vorm kunt geven aan lokale doorontwikkelingen binnen je eigen Bibliotheek? Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Anneke Duinkerken, senior adviseur
Kim Keijsers, projectmedewerker

Klik hier voor het programma van de training.