Nieuw verkrijgbaar: Instore Communicatiematerialen

Navigeer, inspireer en informeer jouw bezoekers (opnieuw) met de nieuwste Instore Communicatiematerialen. Herontwikkeld en voorzien van nieuwe titels. Verras jouw bezoekers: ga voor gemak en kies het geadviseerde pakket of bestel de materialen los en stel een eigen maatwerkpakket samen.

Doel van Instore Communicatie is het enthousiasmeren van Bibliotheekbezoekers. Met de juiste boodschappen en materialen worden zowel klanten als passanten verleid, geprikkeld en op idee├źn gebracht.

De materialen zijn ontwikkeld door de Overijsselse Bibliotheken, vanuit de Bibliotheekformule. Het up-to-date materiaal is nu ook landelijk verkrijgbaar.DSCN1364

Bezoek de webshop http://instore.biblionet.nl/ en ontvang de materialen nog voor deze zomer.

Kijk hier voor een uitgebreide omschrijving van de inzet van Instore Communicatie. Mail voor meer informatie of inhoudelijke vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De bijbehorende handleiding, met advies over inzet van de materialen, is eenvoudig hier te downloaden.