Training: Leiding geven in een Formule Bibliotheek

Wil je meer kennis over retailprincipes en inzicht in de Bibliotheekformule? Benieuwd hoe je kunt sturen op resultaatgericht werken bij jouw medewerkers? En daarnaast ook nog vorm geeft aan lokale doorontwikkeling en nieuwe bouwstenen binnen je eigen Bibliotheekconcept? Dan is deze training van drie dagdelen echt iets voor jou!

Datum: 12 mei, 19 mei en 26 mei 2016
Tijd: 09.30 - 12.30 uur
Locatie: Rijnbrink, Zeelandsingel 40, Arnhem
Deelnemers: 8 - 12

Voor wie

Teamleiders, vestigingsmanagers en managers frontoffice die (opnieuw) bekend willen worden met retailprincipes binnen de Bibliotheek en/ of werken binnen de formule.

De training is speciaal geschikt voor mensen die nieuw zijn binnen de Bibliotheeksector of een opfrisser willen met retail en de Bibliotheekformule.

Programma

Het is een ervaringsgerichte training. Deze bestaat uit een mix van theorie en voorbeelden uit de praktijk incl. verschillende opdrachten.

Na het volgen van deze drie dagdelen heb je:

• kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van Retail/ Bibliotheekformule i.s.m. strategische Bibliotheekontwikkelingen
  • kun je deze kennis toepassen op de eigen werkprocessen.
  • heb je inzicht in het sturen vanuit Retailprincipes binnen de Bibliotheek en je eigen leidinggevende rol hierin.
  • heb je handvatten om de principes scherp te houden binnen je eigen organisatie en kun je vorm geven aan de lokale doorontwikkeling.

Belangrijk aandachtspunt is hoe je op resultaatgerichte wijze leiding geeft aan je team.

Investering

De eigen bijdrage aan het programma van drie dagdelen is € 255,- excl. BTW. Dit is inclusief koffie/thee/drankje/handouts. Abonnementshouders van de Bibliotheekformule ontvangen 10% korting.

Aanmelden via Rijnbrink Campus. Klik op onderstaande knop om je aan te melden.

Anneke Duinkerken, senior adviseur, of Kim Keijsers, projectmedewerker