Themadag 2: Aan de slag met de vernieuwde Bibliotheek!

IMG 20161011 WA0004Jij komt toch ook naar de 2e themadag op 9 november? Want deze dag gaan we met een frisse blik met elkaar in gesprek over de nieuwe Bibliotheekfuncties en maken we gebruik van de inzichten uit de Omdenkworkshop van themadag 1.

In de vernieuwde Bibliotheek willen we namelijk met andere functies onze klanten bereiken. Jong en oud, uit alle lagen van de bevolking; iedereen moet de Bibliotheek weten te vinden. En het belangrijkste: bezoekers moeten én willen (terug) blijven komen. En hoe gaan we dat doen? Daarvoor is out-of-the-box denken gewenst!

De 'place to be' voor themadag 2 is daarom de Kennismakerij in Tilburg van Bibliotheek Midden-Brabant. Deze plek is een creatieve broedplaats om te ontmoeten, te verblijven en om kennis te delen.

Om deel te nemen aan deze dag is het niet nodig om ook bij themadag 1 aanwezig te zijn (geweest). Heb je je al aangemeld? Dan hoef je je niet opnieuw aan te melden en zien we je graag op woensdag 9 november. Neem gerust een collega mee, er zijn nog plekken over.

Aanmelden kan nog tot 4 november! Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Informatie Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Kim Keijsers (Projectmedewerker Bibliotheekformule). M: 06 48 35 15 45 E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.